Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Παρουσίασης Ωριαίας Αστρολογίας

Tον Οκτώβριο  αρχίζουμε  στην Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα τα διαδικτυακά μαθήματα ΩΡΙΑΙΑΣ Αστρολογίας . 

Λίγα λόγια για την παρουσίαση

Αυτή την Κυριακή στις  17 Σεπτεμβρίου  θα γίνει  δίωρη παρουσίαση Ωριαίας από τις 4οο μμ έως τις  6οομμ. Θα μιλήσουμε για την αξιοπιστία της Ωριαίας και για τους λόγους που οι μελετητές της Αστρολογίας «επιβάλλεται « να τη γνωρίzουν.
Τα μαθήματα γενέθλιας αστρολογίας θα ξεκινήσουν  με ένα 1ο αναγνωριστικό μάθημα στις 30 Σεπτεμβρίου  ημέρα Σάββατο  και ώρα 4.15μμ.  με 6. 15μμ.
Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε το  μήνυμα σας στην  ηλεκτρονική διεύθυνση astrikiarmonia@gmail.com

Η ανάγκη του ανθρώπου  να εξηγήσει και να συνδέσει τον  μακρόκοσμο με τον μικρόκοσμο οδήγησε τον άνθρωπο στη  μελέτη της Αστρολογίας. Αυτή  είναι η θεμελιώδης αρχή της αστρολογίας.
  
Στο Ερμητικό Κυμβάλειο ο  Ερμής ο Τρισμέγιστος αναφέρεται  στην Αρχή της αναλογίας  “Αυτό που βρίσκεται κάτω, είναι όμοιο με το επάνω και αυτό που βρίσκεται επάνω είναι όμοιο με το κάτω προς επιτέλεσιν των θαυμαστών του Ενός και Μοναδικού πράγματος”  συνδέοντας έτσι τον μακρόκοσμο με τον μικρόκοσμο.

 Στην  Αρχή της  αναλογίας του Ερμή του Τρισμέγιστου βασίζεται  και η Ωριαία Αστρολογία, καθώς και στη  θεωρία του ψυχολόγου Carl Jung, ο οποίος διατύπωσε την Αρχή της "Συγχρονικότητας" που συνδέει γεγονότα, τα οποία δεν συνδέονται με κάποια φανερή  αιτία.

Η Ωριαία Αστρολογία δεν είναι τίποτα λιγότερο ή  τίποτα περισσότερο από αυτές τις δυο Αρχές. Είναι εκείνος ο κλάδος  της Αστρολογίας που μας δίνει πληροφορίες για θέματα που έντονα μας απασχολούν στο μικρόκοσμο που έχουμε φτιάξει.

Γιατί κάθε μελετητής της Αστρολογίας θα πρέπει να μάθει Ωριαία; Τι παραπάνω προσφέρει η Ωριαία αστρολογία και ποια είναι η αξιοπιστία της; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στην παρουσίαση που θα γίνει μέσω διαδικτύου την Κυριακή 17   Σεπτεμβρίου στις 4.00μμ. με  6.00μμ.
 
Δεν θα υπάρξει οικονομικό κόστος και η  παρουσίαση θα γίνει σε ειδική πλατφόρμα διδασκαλίας. Δηλώστε συμμετοχές όσοι έχετε το χρόνο και τη διάθεση να παρακολουθήσετε την παρουσίαση αλλά και να συζητήσετε γι αυτόν τον ιδιαίτερο και συναρπαστικό  κλάδο της Αστρολογίας.


" αυτό που είναι ψηλά μοιάζει με εκείνο που είναι χαμηλά " 
" το ελάχιστο μοιάζει με το μέγιστο" 

Ερμής Τριμέγιστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: