Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ήλιος στον Καρκίνο σε μεγάλο τρίγωνο με Κρόνο / Ποσειδώνα

Στις 25 και 26 Ιουνίου παράλληλα με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο και την αναδρομή του Ερμή στον Καρκίνο θα έχουμε ένα μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Ήλιου / Κρόνου / Ποσειδώνα.

Ένα καταπληκτικό μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού για να ισορροπήσουμε τις ιδεαλιστικές και υλικές μας τάσεις. Μέσα από τις πολύ διαφορετικές φύσεις του Κρόνου / Ποσειδώνα και την καλή μεταξύ τους συνεργασία (τρίγωνο) ο Ήλιος θα μπορέσει να καλύψει τα αιτήματα του Καρκίνου και πολλά απ’ όσα επιθυμεί να τα πραγματοποιήσει.

Ίσως παρατηρηθεί πεσμένη ζωτικότητα κυρίως σε μεγαλύτερους ηλικιακά ανθρώπους, αυξημένη διαίσθηση, καλλιτεχνικές τάσεις και πραγμάτωση αυτών, όρια σε υπερβολικούς συναισθηματισμούς, ανάγκη για εμπιστοσύνη, επιδοκιμασία και διάκριση για στόχους όχι μόνο προσωπικούς αλλά που αφορούν το γενικό καλό. Ανάγκη για αποδοχή και διάκριση, απομόνωση που θα μας φέρει σε επαφή με καταστάσεις από το παρελθόν, ίσως και με καταστάσεις που διατηρούσαμε μυστικές.

Γενικότερα θα υπάρχει η δυνατότητα να κατανοήσουμε τις δικές μας ανάγκες αλλά και των άλλων. Η απόδραση και φυγή από τα όρια και τους κανόνες που αποζητά ο Ποσειδώνας, όσο και η ανάπτυξη των ορίων και των κανόνων που θέτει ο Κρόνος δίνουν τα ερεθίσματα που χρειάζεται ο Ήλιος να εκφράσει την δυναμική του κυρίως στην οικογένεια αλλά και στο επαγγελματικό του περιβάλλον.

Τίνα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: