Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ερμής / Αφροδίτη στον Καρκίνο





Ερμής, Αφροδίτη, στο ζώδιο του Καρκίνου και στον γλυκό, συναισθηματικό, προστατευτικό χώρο της Σελήνης. Σκέψεις και επιθυμίες προσεγγίζονται περισσότερο συναισθηματικά αλλά με πολύ φαντασία και διαίασθηση.


Ανάγκη να ασχοληθούμε με πολύ δικά μας προσωπικά θέματα όπως είναι το σπίτι, η οικογένεια και οι γονείς. Ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη μας με λόγια αλλά και πράξεις που θα ομορφύνουν το περιβάλλον μας αισθητικά, φτιάχνοντας τον έτσι ώστε να μοιάζει με τον τρυφερό χώρο της μαμάς Σελήνης.

Θα δείξουμε ιδιαίτερη ευαισθησία και κατανόηση σε ανθρώπους που συμπαθούμε κι αγαπάμε με αποτέλεσμα να βελτιωθούν οι σχέσεις μας. Θα επικρατήσει εσωστρέφεια, συζητήσεις που σχετίζονται κυρίως με παρελθοντικά γεγονότα,  υποκειμενισμός μιας και τα περισσότερα  που συμβαίνουν τα αντιλαμβανόμαστε διαισθητικά και τα κρίνουμε ανάλογα τη συναισθηματική φόρτιση της στιγμής.

Ωστόσο, τόσο ο Ήλιος στους Διδύμους όσο και η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ερμή  συνδράμουν όσο χρειάζεται ώστε να μην αφεθούμε στα συναισθήματα μας. Λογική και συναίσθημα όλη αυτή την περίοδο δίνεται σε σωστές δόσεις.

Στις 4 Ιουνίου ο Ερμής θα σχηματίσει μεγάλο τρίγωνο με Κρόνο / Ποσειδώνα. Μια καλή ευκαιρία όσα βάλουμε στο μυαλό μας να τα κάνουμε πράξη, με όπλα τον ιδεαλισμό, τη γόνιμη φαντασία που προκύπτει όμως μέσα από την πραγματικότητα που βιώνουμε.
Στις 6, 7,  Ιουνίου έρχεται η σειρά της Αφροδίτης να σχηματίσει μεγάλο τρίγωνο με ανάδρομο Κρόνο / Ποσειδώνα για να  δώσει τη δυνατότητα σ’ εκείνους που επιθυμούν ερωτική επανασύνδεση να δουν πόσο πραγματικά είναι τα αισθήματά τους κι αν αξίζει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.
Νέες ερωτικές γνωριμίες που προκύπτουν, για να μας ελκύσουν θα πρέπει να μας κάνουν να νιώσουμε συναισθηματικά ασφαλείς. Ένας είναι ο τρόπος, η οικειότητα γιατί μόνο θα μπορέσουμε να εμπιστευτούμε τη διαίσθηση μας και τους ανθρώπους που έχουμε απέναντι μας.
   
Γενικά η εβδομάδα φαίνεται να κυλά ομαλά με πρωταρχικό στόχο τη βελτίωση των δεσμών μας με τα πολύ αγαπημένα μας πρόσωπα. Ευγένεια, φουλ συναίσθημα, γλυκύτητα, υποκειμενισμός, εξαρτήσεις, διαίσθηση και φαντασία είναι κάποιες λέξεις κλειδιά που θα αποκωδικοποιήσουν αυτές τις ημέρες.
Τίνα Ζαχαριάδου
         

Δεν υπάρχουν σχόλια: