Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Νέο Ιστολόγιο Ωριαίας Αστρολογίας

Σ’ ένα άρειο και «εχθρικό» κλίμα που οι περισσότεροι πλανήτες κρούουν τον κώδωνα τον κίνδυνου για προσωπικές επιθέσεις, προστριβές και διαπληκτισμούς φαίνεται να ξεχνάμε τις θετικές ιδιότητες των πλανητών που έχουν όλοι ανεξαιρέτως.


Η Πανσέληνος έγινε και την επιρροή της ήδη την βλέπουμε και θα την βλέπουμε για αρκετές ημέρες ακόμη. Δύσκολες ημέρες για τα παρορμητικά ζώδια που με δυσκολία συγκρατούν τα νεύρα τους, ώστε να μην χάσουν το έλεγχο, αν δεν το έχουν κάνει ως τώρα.

Γενικότερα είμαι της άποψης πως ελεύθερη βούληση έχουμε σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα και με συγκεκριμένους τρόπους οι οποίοι για κάποιον που γνωρίζει αστρολογία είναι φανεροί μέσα από το ωροσκόπιο του καθενός.

Ηθελημένα πήγα ενάντια στη φύση μου και στο γενικότερο κλίμα όλες αυτές τις ημέρες για να αποφύγω τις εχθροπραξίες παρ’ ότι δέχτηκα διάφορες προκλήσεις για το αντίθετο. Με την Πανσέληνο 5 πλανήτες στα παρορμητικά ζώδια ήρθαν σε επαφή με 4 πλανήτες + τον ωροσκόπο μου στα παρορμητικά στον χάρτη μου και όχι με τις καλύτερες όψεις. Τις εχθροπραξίες και τις περισσότερες αρνητικές ενέργειες τις απόφυγα, επειδή όμως οι πλανήτες δεν ψεύδονται, έστρεψα το βλέμμα μου σε κάτι διαφορετικό, δημιουργικό και νέο σε σχέση με κάτι που αγαπώ πολύ και διοχέτευσα εκεί την ενέργεια και δράση μου γιατί τόση Κριαρίλα κάπου έπρεπε να την εκτονώσω.

Σκέφτηκα τι είναι αυτό που αγαπώ περισσότερο στην αστρολογία και με αυτό να ασχοληθώ για ακόμη μια φορά…..φυσικά κατέληξα στο γνωστό συμπέρασμα…..ωριαία και πάλι ωριαία για πολλούς και διάφορους λόγους. Έτσι δημιούργησα έναν χώρο ονόματι «Ωριαία Αστρολογία» μόνο για εκείνη και για όλους εμάς που την αγαπάμε και την σεβόμαστε αλλά και γιατί θεωρώ πως κάθε αστρολόγος πρέπει να επιλέγει να εξειδικεύεται σε κάποιους συγκεκριμένους τομείς και όχι να φαίνεται ως φωτεινός παντογνώστης όλων των κλάδων της αστρολογίας πασαλείβοντας κάποια από δω και κάποια από κει.

Καλή και δημιουργική συνέχεια σε όλους μας 




Τίνα Ζαχαριάδου

http://horarychartsystem.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: