Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Σελήνη σε Υδροχόο/Ιχθείς 20-11-12

Το ζώδιο του Υδροχόου συνεχίζει να φιλοξενεί τη Σελήνη δίνοντας της τα κίνητρα που χρειάζεται ώστε να επαναστατεί σε κάθε τι συμβατικό. Η υπερδιέγερση συνεχίζεται παράλληλα και η τάση για συλλογικές ή ομαδικές εργασίες που θα ωφελήσουν ένα ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
Διάθεση να βρεθούμε με φίλους ή γνωστούς, να επικοινωνήσουμε σ’ ένα επίπεδο περισσότερο πνευματικό και θεωρητικό αν και το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μάλλον τη δυσκολεύει να εκφράσει τις θεωρητικολογίες της.

Κολλημένος ο ίδιος στο παρελθόν με σκέψεις που πονούν, πληγώνουν και εν τέλει λυτρώνουν, δύσκολα την αφήνει να αποστασιοποιηθεί και να προχωρήσει μπροστά βάζοντας τέλος σε καταστάσεις που θα τη βγάλουν από τα αδιέξοδα της. Κατά τη διάρκεια της επιρροής του τετραγώνου θα υπάρξει εσωτερική σύγκρουση για πληροφορίες και συναισθήματα που επεξεργαζόμαστε με τη λογική που όμως είναι συνυφασμένη με τη συναισθηματική φόρτιση της στιγμής, πράγμα που δύσκολα μας καθιστά αντικειμενικούς.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη καταφέρνει φτιάξει τη διάθεση μας μιας και ανάμεσα σ’ όλα όσα έχουμε να κάνουμε ενσωματώνονται κι όλα όσα μας αρέσουν και επιθυμούμε κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Εύκολα εκφράζουμε όσα αγαπάμε και επιδιώκουμε, δεν χαλάμε χατίρια κι είναι μια καλή ευκαιρία να εκδηλώσουμε την αγάπη μας στο σύντροφο ή τους φίλους.

Αργότερα, η δύσκολη όψη που σχηματίζεται μεταξύ των φώτων Ήλιου/Σελήνης μην αφήσετε να σας παρασύρει σε μονοπάτια δύσβατα και δυσνόητα. Αφήστε για άλλη ημέρα τις πολύ εσωτερικές διεργασίες αν δεν επιθυμείτε να τροφοδοτήσετε τις μπαταρίες σας με ανασφάλειες, εμμονές ή φοβίες. Άλλωστε η επιρροή του θα διαρκέσει ελάχιστα, τόσο όσο χρειάζεται για να νιώσουμε πίεση και να δούμε με επιφύλαξη υπερβάσεις που σκοπεύουμε να κάνουμε και δεν στηρίζονται στα σωστά κριτήρια.

Στις 6.55 μμ. η Σελήνη μεταφέρεται σε άλλη γη κι άλλα μέρη, ποσειδώνια, υδάτινα, εύφορα και κατάλληλα για ξεκούραση, χαλάρωση και ηρεμία. Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων εξασθενεί το σώμα που αναπτύσσει άλλου είδους ικανότητες περισσότερο ψυχικές και μεταφυσικές. Εξαιρετική φαντασία, διαίσθηση, ευαισθησία, ρομαντισμός και ιδεαλισμός στον μέγιστο βαθμό. Ξεκουραστείτε, χαλαρώστε ακούγοντας καλή μουσική, ονειρευτείτε, μα προς θεού αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή πρωτοβουλίες για τις οποίες αργότερα θα μπείτε σε διλλήματα.

Τίνα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: