Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ημερήσιες επιρροές 25/6/12


Ύστερα από ένα σχετικά ευχάριστο και αναζωογονητικό Σαββατοκύριακο, τα κεφάλια πάλι μέσα. Όσοι είστε λάτρεις της τσαγκαροδευτέρας προτείνουμε ν’ αναθεωρήσετε, διαφορετικά η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θέλοντας και μη, θα σας αναγκάσει ν’ ασχοληθείτε με πράγματα περισσότερο καθημερινά κι ανιαρά.
Ως εκ τούτου σήμερα  καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε εργασίες που σχετίζονται με το δημόσιο τομέα, με τον ιατρικό ή παραϊατρικό κλάδο, το συμμάζεμα του χώρου που κινούμαστε καθημερινά, είτε αυτός είναι ο χώρος της εργασίας, είτε του σπιτιού μας, με υποθέσεις καθαρά πρακτικής φύσης και που είναι περισσότερο βαρετές κι απ’ ότι φανταζόμαστε.

Θα πρέπει είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και όχι σ’ αυτές που μας κάνουν να γυρίζουμε γύρω από τον εαυτό μας. Η μίζερη διάθεση δεν θα λείψει επίσης και η γκρίνια. 

Αρκετά νωρίς το πρωί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με την πεποίθηση πως έχουμε τη δύναμη  να κατακτήσουμε ολόκληρο τον κόσμο. Αναγεννησιακές τάσεις οι οποίες βοηθούν να βγούμε από συναισθηματικά αδιέξοδα ενώ ενδέχεται να μας δοθεί η ευκαιρία να εκτιμήσουμε  πρόσωπα και καταστάσεις με διαφορετικά κριτήρια απ’ ότι συνήθως.

Μέχρι ν’ αλλάξει η ημέρα η Σελήνη δεν σχηματίζει καμία όψη ενώ για τον Ερμή είναι η τελευταία ημέρα που διανύει στο ζώδιο του Καρκίνου και της εσωστρέφειας. Άντε, με το καλό  να απομακρυνθεί μήπως και σταματήσουμε να κρίνουμε με το συναίσθημα και να εκφράσουμε απόψεις που κρατούσαμε κρυφές λόγω υπερβολικής ευαισθησίας κι ευθιξίας.  
  
Όσο για τον Κρόνο, σήμερα βρίσκεται σε στάση για να ορθοδρομήσει και να ολοκληρώσει επιτέλους το πέρασμα του στον Ζυγό. Αυτή ήταν η τελευταία  αναδρομή στο ζώδιο της έξαρσης του. 

Για μερικούς μήνες ακόμη, οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα δοκιμαστούν αφού θα έχουν την ευκαιρία να εξετάσουν αν οι σχέσεις που διατηρούν, στηρίζονται σε γερές βάσεις κι εντέλει αν αξίζει να υπάρχουν στη ζωή τους.

Τίνα Ζαχαριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: