Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους. 11/6/2012

Στις 11/6/12 έχουμε την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Διδύμων όπου και θα παραμείνει έως τις 25/6/2013. Μακρύ το ταξίδι του στο ζώδιο των Διδύμων εξαιτίας της φαινομενικής ανάδρομης πορείας του η οποία θα ξεκινήσει στις 16/10/12 από την 16η μοίρα του ζωδίου και θα διαρκέσει 2.5 περίπου μήνες.
Θα φτάσει στην 6η μοίρα των Διδύμων στις 30/1/13 όπου και θα γυρίσει πάλι ορθόδρομος για να βάλει σε ορθή πορεία τα αιτήματα της φύσης που καλείται να φέρει εις πέρας ως φιλοξενούμενος στο ζώδιο στων Διδύμων.

Αστρονομικά πρόκειται για τον μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος. Είναι ο 5ος κατά σειρά πιο μακριά από τον Ήλιο και για να κάνει μια περιστροφή γύρω από τον άξονα του χρειάζεται 10 περίπου ώρες. Για να ολοκληρώσει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο, χρειάζεται 12 περίπου έτη. Ανήκει στους εξωτερικούς πλανήτες κι έχει περίπου 60 δορυφόρους με γνωστότερη την Ηώ που είναι ένας από τους μεγαλύτερους δορυφόρους του ηλιακού μας συστήματος. Η μέση ημερήσια ταχύτητα του είναι 0μοίρες και 5 πρώτα λεπτά. Είναι αργός πλανήτης και γυρίζει ανάδρομος κάθε 9 μήνες περίπου.

Μυθολογικά είναι ο γιος του Κρόνου και της Ρέας, ο μόνος που κατάφερε να επιζήσει από τη φρικτή συνήθεια του πατέρα που έτρωγε τα παιδιά του, όταν η Ρέα αποφάσισε πως δεν μπορεί να αφήσει ακόμη ένα παιδί της να καταλήξει στην κοιλιά του Κρόνου επειδή ήταν κυριευμένος από τον φόβο της εκθρόνισής του. Μετά την εξόντωση του Κρόνου από τον Δία ο ίδιος και τα αδέρφια του μοίρασαν τα βασίλεια τους με τον Δία να παίρνει το βασίλειο των ουρανών διεκδικώντας επάξια τη θέση του βασιλιά θεών και ανθρώπων.

Αστρολογικά κυβερνά το ζώδιο του Τοξότη, έχει αδυναμία στους Διδύμους, έξαρση στον Καρκίνο και πτώση στον Αιγόκερω. Απόλυτη έξαρση και πτώση στις 15 μοίρες Καρκίνου και Αιγόκερω αντίστοιχα. Παραδοσιακά κυβερνά τους Ιχθείς κι έχει αδυναμία στο ζώδιο της Παρθένου. Σχετίζεται με την ανώτερη γνώση, τη διερεύνηση του διανοητικού και πνευματικού νου, τη διδασκαλία, τη σοφία, τη δικαιοσύνη και τους νόμους, την ηθική μας υπόσταση, τη θρησκεία, τη φιλοσοφία, τις εισαγωγές/εξαγωγές κι οτιδήποτε έχει σχέση με τα μακρινά ταξίδια και το εξωτερικό.

Μαζί με την Αφροδίτη θεωρείται ο ευεργέτης του ζωδιακού γιατί μοιράζει απλόχερα και χωρίς κόπο πλούτη και προνόμια. Εκφράζεται πληθωρικά, χαρίζει πίστη κι αισιοδοξία ακόμη κι όταν πρόκειται να διαχειριστούμε δύσκολες ή περίπλοκες υποθέσεις. Το γεγονός πως όπου Δίας χαρά και προκοπή δεν είναι μύθος ωστόσο, η τύχη και η εύνοια του πλανήτη εξαρτάται από τη θέση που καταλαμβάνει σ’ ένα ωροσκόπιο και τις όψεις που δέχεται. Ένας δυνατός Δίας και με εύκολες όψεις δείχνει το απίστευτα γενναιόδωρο πρόσωπο του, αντίθετα «κακοβαλμένος» δυσκολεύεται να δώσει ευκαιρίες ανάπτυξης και μεγεθύνει δύσκολα κομμάτια μέσα σ’ ένα ωροσκόπιο.

Στο ζώδιο των Διδύμων όπου και θα παραμείνει για ένα έτος συναντά αρκετά εμπόδια. Οι Δίδυμοι με κυβερνήτη τον Ερμή είναι το ζώδιο που σχετίζεται με την επικοινωνία, την ανταλλαγή γνώσεων, τις κοντινές μετακινήσεις, τα μέσα μεταφοράς και ενημέρωσης. Η φύση του Δία είναι επεκτατική κι ενώ δεν χάνει από την επεκτατικότητα του, βρισκόμενος στο συγκεκριμένο χώρο χάνει από την πνευματικότητά του.

Ο Ερμής μεταξύ άλλων, δείχνει την ικανότητα του ανθρώπου να επικοινωνεί και να αντιδρά στα ερεθίσματα που δέχεται μέσα όμως από την περιέργεια και την επιφανειακή γνώση, αντίθετα από τον Δία που μοιράζεται τις εμπειρίες που αποκομίζει μέσα από τη βαθύτερη γνώση σ’ ένα ευρύτερο επίπεδο καθώς κι από την αλήθεια που πηγάζει από μέσα του. Η ψυχρή λογική των Διδύμων έρχεται σε σύγκρουση με το βάθος και το ήθος του Δία, όχι τόσο γιατί στο ζώδιο των Διδύμων βασιλεύει η ανηθικότητα αλλά η επιπόλαιη αντίληψη κι αξιολόγηση των δεδομένων που επεξεργάζεται.




Ο Δίας κι αυτός με τη σειρά του ενίοτε χαρακτηρίζεται επιπόλαιος εξαιτίας όμως της υπεραισιοδοξίας που τον διακατέχει και όχι της ρηχής εκτίμησης των δεδομένων, κατάσταση που αρκετές φορές όμως αποδεικνύεται επιζήμια. Γενικότερα απ’ αυτήν τη θέση θα υπάρχει διανοητική σύγχυση εξαιτίας της αυξημένης αντίληψης περισσότερο σε λαϊκίστικα θέματα και της σχεδόν ανύπαρκτης διάθεσης ν’ αντιληφθούμε πράγματα σ’ ένα ευρύτερο ή συμπαντικό επίπεδο. Είναι λοιπόν προφανές πως εκείνο που θα επεκταθεί την συγκεκριμένη περίοδο θα είναι οι φήμες, τα κουτσομπολιά, οι επιφανειακές σκέψεις και απόψεις, σχέδια και προγράμματα τα οποία δεν θα είναι προσεγμένα και καλώς μελετημένα. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα προσήλωσης αλλά διάσπαση προσοχής, ούτε και ουσιαστική περιέργεια. Όσο θ’ αυξάνεται η μετάδοση πληροφοριών που δεν αξίζουν και που στερούνται ηθικής, τόσο θα μειώνεται η φιλοσοφική διάθεση. Αν το σκεφτούμε λίγο παραπάνω θα πρέπει να τρομοκρατηθούμε γιατί όλη αυτή η διαδικασία μας καθιστά υποχείρια των μέσων μαζικής ενημέρωσης, μια περίοδο που η χώρα έχει ανάγκη από ειλικρινή και γνήσια μετάδοση πληροφοριών.

Παρ’ όλα αυτά ευνοούνται, οι μετακινήσεις, ενδεχομένως θα υπάρξει αυξημένη κινητικότητα στα μέσα μεταφοράς, τα επιμορφωτικά ταξίδια, η βελτίωση και αποκατάσταση των σχέσεων με αδέλφια και συγγενικό περιβάλλον, οι αισιόδοξες σκέψεις κι απόψεις που όμως είναι άγνωστο κατά πόσο θα ωφελήσουν αν χρειαστεί να υλοποιηθούν. Αυξημένη η αγοραστική διάθεση καθώς θα υπάρξουν περισσότερες προσφορές σε εμπορικά προϊόντα και στα μέσα μεταφοράς. Οι αποσύρσεις αυτοκινήτων ξανά στο προσκήνιο, χωρίς ωστόσο ν’ αποκλείσουμε το γεγονός αύξησης τελών κυκλοφορίας, μεταβιβάσεων κι ότι άλλο σχετίζεται με αυτά.

Αυξητική διάθεση θα παρουσιαστεί και στον έντυπο τύπο, νέες κυκλοφορίες περιοδικών, ενδεχομένως κι εφημερίδων αγνώστου όμως διάρκειας. Βεβαίως «παίζει» πάντα και το θέμα της επιλεκτικής αστρολογίας αυτό όμως το αφήνουμε στην ευχέρεια των εραστών της αστρολογίας και όχι των απλών επιχειρηματιών. Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο παρατήρησα πως το 2000 που μπήκε ο Δίας στους Διδύμους η μέση πανελλήνια κυκλοφορία των Αθηναϊκών εφημερίδων παρουσίασε αύξηση 4% για τα πρωινές φυλλάδες ενώ για τις απογευματινές η άνοδος ήταν στο 8,6%. Παρά την αυξητική διάθεση ο τύπος γενικότερα αμφισβητούσε το μέλλον του διότι το επίπεδο των περιεχομένων ήταν χαμηλότερο σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Οι εφημερίδες μικρής εμβέλειας παρ’ ότι είχαν αβέβαιο μέλλον αύξησαν τις σελίδες τους με αποτέλεσμα το περιεχόμενο τους ν’ αμφισβητείται ή να θεωρείται χαμηλού επιπέδου.

Η κινητή τηλεφωνία πιθανόν να ανεβάσει τις μετοχές της με νέες κυκλοφορίες μιας και θα υπάρχει η ανάλογη ζήτηση. Βεβαίως όλα αυτά με την προϋπόθεση πως δεν θα συμβαίνουν περιόδους που ο Δίας θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία ή θα δέχεται αρνητικές επιρροές. Να σημειωθεί εδώ, πως πάλι το 2000 ξεκίνησε η άνοδος του κλάδου της κινητής τηλεφωνίας. Ως φυσικό επακόλουθο ήταν αύξηση ζήτησης εργατικού δυναμικού (οι προσλήψεις έδιναν κι έπαιρναν), ενώ τα κέρδη από τις εισαγωγές ηλεκτρονικού εξοπλισμού (αξεσουάρ, κάρτες sim κτλ.) έφτασαν τα 900 εκατομμύρια ευρώ. Βεβαίως στην πορεία πολλά ήταν τα προϊόντα που αποσύρθηκαν επίσης κι αυτοί που έκλεισαν τα καταστήματά τους με τους εργαζόμενους να βρίσκονται επί ξύλου κρεμάμενοι αλλά ακόμη κι αυτό ένδειξη του Δία στους Διδύμους είναι που προτιμά την ποικιλία απ’ την ποιότητα.

Το ίδιο έτος κι όταν ο Δίας βρισκόταν σε τρίγωνο με τον Ερμή της Ελλάδος αυξήθηκε ο τουρισμός και γενικά μιλώντας, είχε αναβαθμιστεί το τουριστικό προφίλ της χώρας μας για το οποίο ως Έλληνες καμαρώναμε και φουσκώναμε σαν παγώνια. Υπήρξε ανοδική πορεία της κίνησης στα αεροδρόμια, ταυτόχρονα είχαν αυξηθεί τα τέλη. Όσο για το κύμα μετανάστευσης, καθόλου τυχαίο δεν το βρίσκω πως ξεκίνησε το 1989 με τον Δία να βρίσκεται στους Διδύμους ενώ το 2000 παρουσιάζεται εκ νέου αύξηση μετανάστευσης με τον Δία να ζητωκραυγάζει από τους Διδύμους «ελάτε όλοι καλοί χωράμε». Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα βγει διαφορετικά εκτός κι αν θέλουμε να βουλιάξουμε.

Ανάδρομος θα βρεθεί στις 4/10 από την 16 μοίρα και θα φτάσει στην 6η στις 29/1/13 όπου και θα μείνει στάσιμος για να ορθοδρομήσει την επόμενη ημέρα στις 30/1/13. Ως ανάδρομος καθυστερεί την όποια ανάπτυξη και ευημερία, κάποιες φορές στερείται ηθικής και δείχνει την αρνητική του πλευρά. Δεν θα είναι κατάλληλη η εποχή για υπογραφές συμβολαίων, για μετακινήσεις και ταξίδια τα οποία ενδεχομένως να μην είναι ωφέλιμα αλλά άσκοπα. Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στον 1ο οίκο της Ελλάδος καλό θα είναι εξετάσουμε την εικόνα που θέλουμε να προβάλλουμε προς τα έξω, τον γενικό αντίκτυπο που δημιουργεί, ενώ ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα στη δημόσια υγεία, στο κυβερνόν κόμμα ή στα υπουργεία υγείας κι εσωτερικών. Νομοθέτες και νόμοι τίθενται υπό αμφισβήτηση και δεν αποκλείεται να δούμε κάποιους από αυτούς είτε να καθυστερούν να ψηφιστούν, είτε να τροποποιούνται ώστε να δίνουν περισσότερη ευελιξία κυρίως αν σχετίζονται με τον εκπαιδευτικό, νομικό, εμπορικό και δημοσιογραφικό κλάδο.

Ως προς τις κλιματολογικές συνθήκες το πιθανότερο είναι όλη αυτή τη χρονική περίοδο να επικρατεί περισσότερο η ζέστη, το ξηρό κλίμα να εναλλάσσεται με το υγρό ενώ δεν αποκλείεται να δούμε το φαινόμενο της ερήμου εξαιτίας της διπλής φύσης των Διδύμων, να έχουμε δηλαδή ζέστη κατά τη διάρκεια της ημέρας και ψύχρα ή κρύο με δυνατό αέρα κατά τη διάρκεια της νύχτας σύμφωνα πάντα με την εποχή που διανύουμε.

Έντονη και σημαντική θα είναι η επιρροή του Δία στους Διδύμους για τα ζώδια κυρίως του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) οι οποίοι γενικότερα επηρεάζονται από τις εκλείψεις της φετινής χρονιάς μιας και οι περισσότερες «αποφάσισαν να ερωτοτροπήσουν» με τον άξονα της αντίληψης, Δίδυμων/Τοξότη. Η θετική ή η αρνητική επιρροή που θα ασκηθεί εξαρτάται από τις ενεργοποιήσεις που θα γίνουν στα γενέθλια ωροσκόπια, κοσμικά κι ατομικά. Πάντως σε γενικές γραμμές για τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς θα είναι ευνοϊκότερη η επιρροή απ’ ότι για τα ζώδια της γης ή του νερού. Ως προς τους οίκους και όχι ως προς τα ζώδια (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε), το πέρασμα του Δία ας δούμε αναλυτικότερα τι μπορεί ν’ αναδείξει.



1ος οίκος

Με τον Δία να παρελαύνει από τον 1ο οίκο η προσωπικότητα σας γίνεται αρκετά πληθωρική, αισιόδοξη με αποτέλεσμα να επιθυμείτε νέα ξεκινήματα που θα ικανοποιήσουν τις επεκτατικές σας διαθέσεις. Αυξάνεται η κοινωνικότητα, οι επαφές και οι νέες ερωτικές γνωριμίες και μη, καθώς και η τάση για πάχος. Έχει παρατηρηθεί πως πολλές γυναίκες με Δία στον 1ο αύξησαν τα κιλά τους λόγω εγκυμοσύνης ενώ ίσως σας απασχολήσουν θέματα ηθικής στην προσπάθεια ν’ ανακαλύψετε πόσο έντιμοι είστε ή όχι. Γενικότερα παρουσιάζονται ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου αν βεβαίως είστε σε θέση να εκτιμήσετε σωστά τα δεδομένα. Αυξημένη ζωτικότητα και καλή υγεία και πάνω απ’ όλα καλοπροαίρετη διάθεση.

«Παρά τις δυσκολίες, περπατάμε μαζί αυτόν το δρόμο, σπάμε την απαισιοδοξία και τη μοιρολατρία και παίρνουμε την αλλαγή στα χέρια μας σίγουροι πως θα πετύχουμε……..»

«Λεφτά υπάρχουν, βρέθηκαν στα γρήγορα…..».


2ος οίκος

Οικονομική εύνοια κυρίως αν δεν προσβάλλεται ο Δίας. Δεν θα είναι εποχή αποταμίευσης αλλά γενναιοδωρίας και σπατάλης ωστόσο θα σας δοθούν ευκαιρίες αύξησης του εισοδήματός σας. Βεβαίως συνίσταται γενικότερα προσοχή καθώς θα υπάρχει η τάση να βλέπετε όλες τις ευκαιρίες με πολύ θετικό μάτι ακόμη κι αυτές που ενδεχομένως να μην είναι. Όλη αυτή την περίοδο θα νιώθετε άξιοι και ικανοί για όσα έχετε καταφέρει στον οικονομικό τομέα ενώ ότι ξεκινήσετε προς αυτή την κατεύθυνση για να έχει διάρκεια θα πρέπει να γίνει με ήθος και ποιότητα παρά την ρηχότητα της φύσης των Διδύμων.

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του (δεν) έχω.


3ος οίκος

Ποικιλία στην καθημερινή σας ζωή εξαιτίας των αυξημένων μετακινήσεων κι επαφών. Κοινωνικοί, ευχάριστοι και αρκετά εκφραστικοί στον λόγο, ενώ δεν αποκλείεται να σας γεννηθεί η επιθυμία για περισσότερη μάθηση και γνώση. Αν είστε μαθητές ή σπουδαστές θα έχετε εύνοια, αρκεί να είστε περισσότερο προσεκτικοί στην αξιολόγηση των μαθημάτων που επιλέγετε να παρακολουθήσετε. Για όσους επιθυμείτε να συσφίξετε τους δεσμούς με το συγγενικό περιβάλλον μην διστάσετε να δώσετε μια νέα ευκαιρία στις σχέσεις σας, ακόμη κι αν έχετε πληγωθεί. Πλατιά σκέψη και απόψεις που βοηθούν την πνευματική σας καλλιέργεια καθώς φιλοσοφείτε κάποια πράγματα.

“Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν»


4ος οίκος

Η οικονομική κρίση μπορεί να υφίσταται άλλωστε ποιος το αμφισβητεί, ωστόσο το σπίτι σας χρειάζεται ανακαίνιση κι εσείς δεν σκοπεύετε να αδιαφορήσετε ενώ κάποιοι από εσάς ενδέχεται να προβείτε σε μια νέα αγορά κατοικίας. Γενικότερα ευνοούνται και προωθούνται θέματα ιδιωτικής και πατρικής περιουσίας τα οποία εύκολα μπορείτε να τακτοποιήσετε αυτή την εποχή. Αντιμετωπίζετε με αισιοδοξία ίσως και επιπολαιότητα το κλίμα που επικρατεί στην οικογένεια χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό αφού θα είστε σε θέση να μεταδώσετε στους οικείους την καλή σας διάθεση. Εκδηλώνετε πληθωρικά τα συναισθήματα σας, οι γονείς σας ευνοούν και ίσως εκφράσετε την επιθυμία απόκτησης δικής σας ιδιωτικής επιχείρησης.

«Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».


5ος οίκος

Ωραιότατη διέλευση για εκείνους που επιθυμούν να εκφραστούν μέσα από τη δημιουργικότητα. Αν υπάρχουν ταλέντα αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να τα καλλιεργήσετε. Γενικότερα θα εκτιμήσετε πολλές από τις χαρές της ζωής, ιδιαίτερα ωφέλιμη κατάσταση για ανθρώπους που είναι στερημένοι ή καταπιεσμένοι.. Ευχάριστα τα μηνύματα για θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά ενώ αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές γενικότερα, ίσως πάρετε την απόφαση να τεκνοποιήσετε. Αν ασχολείστε με τον αθλητισμό θα έχετε την ευκαιρία να διακριθείτε. Τάση για ρίσκα κι επενδύσεις, για ψυχαγωγία και ξεφαντώματα άνευ προηγουμένου. Διάθεση για έρωτα και φλερτ, νέες ερωτικές γνωριμίες διπλές και τριπλές, τάση για επιπόλαιους δεσμούς που δεν θα σκοτίζουν το κεφάλι σας με ευθύνες και υποχρεώσεις.

«Θα είσαι φρόνιμος; Χάαααρακας»


6ος οίκος

Βελτιώνεται η καθημερινότητά σας κι αυτό γιατί οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο και στους χώρους που κινείστε καθημερινά, γίνονται αισθητά καλύτερες. Ρόλο θα παίξουν κάποιες αγορές οι οποίες λύνουν τα χέρια σας σε πρακτικό επίπεδο, μειώνεται η κόπωση και το άγχος με αποτέλεσμα να έχετε καλύτερη υγεία. Γίνεστε ιδιαίτερα δοτικοί κι εξυπηρετικοί και με ευκολία διεκπεραιώνετε τις υποθέσεις σας στα διάφορα δημόσια ταμεία. Γενικότερα όταν παρουσιάζονται προβλήματα πρακτικής φύσης η λύση θα έρχεται από μόνη της μπροστά σας. Στην αρνητική του εκδοχή ο Δίας στον 6ο ενδέχεται να σας κάνει επιπόλαιους σε σχέση με τη διατροφή και τα θέματα της υγείας σας. Μην αμελήσετε θέματα που αφορούν την υγεία σας και δώστε προσοχή στην επιλογή τόσο των γιατρών (αν βεβαίως χρειαστεί) όσο των διαγνωστικών κέντρων που κάνετε τις τακτικές σας εξετάσεις.

«Στου κασίδι το κεφάλι….»


7ος οίκος

Μια διέλευση κατά την οποία πολλοί αποφασίζουν να δεσμευτούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ωστόσο από το ζώδιο των Διδύμων, πόσο θεωρείται ένας γάμος δεσμευτικός ή όχι, είναι ένα θέμα που παίρνει πολλή συζήτηση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι ο Δίας «υπόσχεται» να προστατέψει εσάς και τη σχέση σας, χαρίζοντας σας περισσότερη ευφορία και τύχη. Αν η σχέση σας τείνει να ολοκληρώσει τον κύκλο της τότε με ευκολία θα απεξαρτηθείτε απ’ αυτήν. Ευνοούνται οι νέες σχέσεις, οι νέες συνεργασίες όπου κι εκεί θα επικρατεί ανάλογο κλίμα. Αν βρίσκεστε εν τω μέσω δικαστικής διαμάχης εύκολα βρίσκετε υποστηριχτές να στηρίξουν τα λεγόμενα σας. Γενικότερα οι διαπροσωπικές σχέσεις αυξάνονται και πληθαίνουν με εσάς να είστε αρκετά διπλωματικοί και διαλλακτικοί.

«Νόμος 3717/2008 περί μεταφοράς υπαλλήλων της Ο.Α. στον ευρύτερο δημόσιο τομέα» …….κυρίως αν πρόκειται για συζύγους υπουργών.


8ος οίκος

Βρισκόμενος ο Δίας στον 8ο οίκο δείχνει εύνοια στα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τους άλλους. Έτσι δεν αποκλείεται να πάρετε κάποιο επίδομα, μια ασφάλεια ή αποζημίωση κτλ.. Επίσης καλή περίοδος για να διευθετήσετε κληρονομικές σας υποθέσεις, να πάρετε μια κληρονομιά ή κάποιο δάνειο με σχετική ευκολία, όταν άλλη περίοδο δεν θα σας το ενέκριναν. Ως προς το σεξουαλική σας δράση, μάλλον τείνετε στην κατάχρηση και όχι στην χρήση αν συνυπολογίσουμε και το ζώδιο των Διδύμων η τάση για κατάχρηση δεν παραμένει απλώς τάση. Αυξητικές διαθέσεις παρουσιάζουν τα οικονομικά του συντρόφου ή του συνεργάτη τα οποία μάλλον δαπανάτε με πολύ άνεση αφού άλλωστε δεν είναι με τον κόπο σας.

«Τα φάγαμε όλοι μαζί» «φάγαμε, φάγαμε φάγαμε……..» παρ’ όλα αυτά «Χρήματα υπάρχουν, βρέθηκαν….»


9ος οίκος

Αρκετά καλή διέλευση για μαθητές ή σπουδαστές αλλά και για όσους επιθυμούν να προγραμματίσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Θα σας δοθούν τέτοιου είδους ευκαιρίες ενώ γενικότερα, θέματα που σχετίζονται με νομικές υποθέσεις, το εξωτερικό ή με συγγενείς εξ’ αγχιστείας έρχονται στο προσκήνιο. Σεμινάρια, συνέδρια, θέματα σπουδών, μόρφωσης θα σας χαροποιήσουν μιας και θα έχετε την τάση να διευρύνετε την πνευματική σας καλλιέργεια. Τα βιβλία γίνονται οι καλύτεροι σας φίλοι μαζί με τα περιοδικά και τους τουριστικούς οδηγούς. Οι πνευματικές σας αναζητήσεις θα επεκταθούν στον θρησκευτικό και φιλοσοφικό κλάδο όπου οι απόψεις σας γίνονται πιο ανοιχτές, χωρίς ίχνος φανατισμού με αποτέλεσμα να γίνετε περισσότερο συνειδητοί.

«Ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό» γιατί πάνω απ’ όλα «Πνεύμα και ηθική»


10ος οίκος

Ο επαγγελματικός χώρος θα είναι εκείνος στον οποίο θα διαπρέψετε αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Επεκτείνονται οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, νιώθετε σίγουροι κι έχετε αυτοπεποίθηση ωστόσο ας αποφύγετε να καβαλήσετε το καλάμι, μια διέλευση είναι κι αυτή όπως όλες οι άλλες που έρχονται και παρέρχονται. Αποκτάτε φήμη και καταξίωση, γίνεστε ανάρπαστοι και σας παρουσιάζονται παραπάνω από μια προτάσεις για εργασία. Αν το επάγγελμα σας σχετίζεται με τη φύση του ζωδίου των Διδύμων και του Ερμή μπορείτε να περιμένετε τα καλύτερα. Αν ενεργοποιούνται δύσκολες όψεις στο ωροσκόπιο σας ενδέχεται να απολυθείτε με μεγάλη ευκολία έχοντας όμως την αισιοδοξία που απορρέει από τη ρήση….«κάθε εμπόδιο για καλό». Αυξάνονται τα κοινωνικά γεγονότα ενώ για κάποιους μπορεί να είναι η περίοδος που δημοσιοποιούν και νομιμοποιούν τη σχέση τους.

«Διαφάνεια και αξιοκρατία» …… «Χαίρε Καίσαρ»!!!


11ος οίκος

Μια αρκετά εποικοδομητική διέλευση κυρίως αν πολιτεύεστε αφού αποκτάτε πολλούς κι ένθερμους υποστηριχτές. Αυξάνεται ο κοινωνικός και φιλικός σας κύκλος, παίρνετε μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες έτσι αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος μιας ομάδας, με τον Δία σ’ αυτή τη θέση θα το πετύχετε. Καλή περίοδος επίσης για να θέσετε νέους στόχους με μακροπρόθεσμα οφέλη, κάνοντας γνωριμίες με ανθρώπους που είναι σε θέση να βοηθήσουν ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι σας και να μην μείνουν στη θεωρία. Σημαντική βοήθεια εισπράττετε από φίλους, οι σχέσεις μαζί τους βελτιώνονται, γίνεστε αρκετά αγαπητοί στο περιβάλλον σας εξαιτίας των ανοιχτόμυαλων και ιδεαλιστικών σας απόψεων.

«Ζητείται ψεύτης» και…… «δεν θέλω ου»


12ος οίκος

Βρισκόμενος ο Δίας στον πολύ ευαίσθητο και ιδιαίτερο χώρο του 12ου οίκου ευεργετείστε σε επίπεδο ψυχολογικό και πνευματικό. Στον 12ο οίκο γίνεται η καταγραφή όλων των ασυνείδητων ενεργειών. Με τον Δία εκεί ελαφραίνει αρκετά το υποσυνείδητό σας μιας και απενοχοποιείστε από τύψεις, φοβίες κι αρνητικά συναισθήματα που ενδεχομένως να μην γνωρίζατε καν την ύπαρξη τους. Θα έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα συμπόνιας, αλληλεγγύης και φιλανθρωπισμού. Ανάγκη να βρεθείτε σε μονοπάτια περισσότερο πνευματικά, ιδεαλιστικά ή μυστικιστικά. Θα σας απασχολήσουν έντονα τα θέματα πίστης και θρησκείας, τα οποία θ’ αξιολογήσετε χωρίς προκαταλήψεις. Αν παρ’ ελπίδα, υπάρχουν προβλήματα υγείας θα υπάρχει αυξημένη τάση ανάρρωσης ωστόσο, θα μπορούσε να συμβεί και το εξής παράδοξο, να εμφανιστεί μια αρρώστια με πολύ ευκολία ώστε εγκαίρως να επέμβετε μέσω θεραπευτικής αγωγής. Αν υπάρχουν κρυφοί εχθροί θα έχετε την εύνοια του Δία ώστε να μπορέσετε να τους ανακαλύψετε και να προστατευτείτε, ακόμη αν κι δεν τους ανακαλύψετε, προστασία θα υπάρχει.

«Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας» αλλά εμείς «ευχαριστούμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ»




Τίνα Ζαχαριάδου

http://www.myhoroscope.gr

Τίνα Ζαχαριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: