Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Συναστρία-Όταν η Μέλανι συνάντησε τον Aντόνιο... -

Ο Αντόνιο Μπαντέρας γεννήθηκε στην Μάλαγα της Ισπανίας στις 10 Αυγούστου του 1960 στις 9:00 μμ. ενώ η Μέλανι Γκρίφιθ γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου του 1957 στην Νέα Υόρκη στις 11:45 μμ. Εκείνος ήταν ήδη 8 χρόνια παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Άνα Λέζα όταν αποφάσισε να χωρίσει προκειμένου να ζήσει τον έρωτα του με την Μέλανι Γκρίφιθ. Εκείνη μετρούσε ήδη στο ενεργητικό της δύο ή τρία διαζύγια. Για εκείνον ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όταν εντελώς τυχαία συναντήθηκαν σε μια απονομή των βραβείων Όσκαρ.



Η μοίρα 6 χρόνια αργότερα τους έφερε πρωταγωνιστές στην ίδια ταινία όπου έγινε κι η επίσημη γνωριμία τους.Οι φήμες και τα κουτσομπολιά στο Χόλλυγουντ έδιναν έξη μήνες διάρκεια ζωής στην σχέση τους, ωστόσο, το ζευγάρι παντρεύτηκε και είναι μαζί μέχρι σήμερα 15 χρόνια μετά, έχοντας ξεπεράσει τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της κοινής τους ζωής, εξαιτίας του εθισμού της Γκρίφιθ από το ποτό και τις ναρκωτικές ουσίες. Ένα χρόνο πριν, η Γκρίφιθ προσβλήθηκε από καρκίνο του δέρματος. Για ακόμη μια φορά οι φήμες περί χωρισμού φούντωσαν. Εντούτοις για πολλοστή φορά ήταν αβάσιμες. Από την μεταξύ τους σχέση γεννήθηκε η κόρη τους Στέλλα ενώ το διάστημα αυτό διανύουν ίσως την πιο ήσυχη και ήρεμη περίοδο της ζωή τους.

Συναστριακή ανάλυση




Το πρώτο που βλέπουμε είναι η συμβατότητα που υπάρχει μεταξύ των ωροσκόπων τους. Με ωροσκόπο στους Ιχθείς εκείνος εκδηλώνει περισσότερο συναίσθημα από εκείνη που έχει ωροσκόπο στον Ταύρο. Εκείνος την βοηθά να βλέπει τα πράγματα περισσότερο ιδεαλιστικά ενώ εκείνη τον γειώνει, κάνοντας τον περισσότερο ρεαλιστή. Από το τετράγωνο του Ουρανού με τον ωροσκόπο της γίνεται ξεκάθαρο γιατί την ερωτεύτηκε ακαριαία. Το τρίγωνο του Άρη με τον ωροσκόπο της τονίζει την αρχική έλξη που ένιωσε εκείνος ενώ η αντίθεση του Άρη της με τον δικό του ωροσκόπο δείχνει ερωτική έλξη αλλά και ανταγωνιστικότητα. Οι Ήλιοι τους σε σύνοδο στο ζώδιο του Λέοντα δείχνουν πανομοιότυπη προσωπικότητα. Πρόκειται για δυο ανθρώπους υπερήφανους γενναιόδωρους, με πείσμα και αισιοδοξία.

Στο ζώδιο του Λέοντα η όψη αυτή, λειτουργεί αρκετά επιβοηθητικά μιας και το ζευγάρι ανήκει στον χώρο του θεάματος και της ψυχαγωγίας. Ο Ήλιος του στον γενέθλιο 4ο της δίνει βαθιά ψυχική ταύτιση ενώ με τον δικό της να βρίσκεται στον 6ο του ίσως νιώθει κατώτερη κι ότι δεν του αξίζει. Ο Ήλιος του σε αντίθεση με την Σελήνη της δείχνει πως σε ένα πρώτο επίπεδο αντιμετώπισαν προβλήματα έως ότου συνειδητοποιήσουν πως η αντιδραστική/επαναστατική φύση και των δυο αλλά και η τάση τους για ανεξαρτησία βοηθά ώστε να μην εστιάζουν στις εγωιστικές ή προσωπικές τους επιδιώξεις ο καθένας ξεχωριστά. Ο Ήλιος, η Σελήνη κι ο Ουρανός του σε σύνοδο με τον Ήλιο της, μας μιλά για μια πρωτότυπη σχέση, η οποία ταράζει με την ύπαρξη της τα ήσυχα νερά του κοινωνικού τους περιβάλλοντος, ενώ η αντίθεση της Σελήνης της με την δική του, δείχνει τις εκ διαμέτρου αντίθετες συνήθειες. Ωστόσο, ο έντονος Ουρανός που παρατηρείται στα φώτα είναι το κλειδί για την ένταξη της στις ομάδες απεξάρτησης από το ποτό και τα ναρκωτικά αλλά και της δικής του συμμετοχής στο όλο εγχείρημα της.

Η οικοθέτηση της Σελήνης της στον 12ο οίκο δείχνει πως λειτουργούν σχεδόν τηλεπαθητικά μεταξύ τους ενώ ευαισθητοποιούνται αμφότεροι κάθε φορά που ασθενούν ή νιώθουν καταπονημένοι, βοηθώντας ο ένας τον άλλο. Τα φώτα του στον 4ο της σε τρίγωνο με τον Κρόνο της, φανερώνουν συναισθήματα και δεσμούς ειλικρινείς που αντέχουν το πέρασμα του χρόνου. Ο τρόπος με τον οποίο εκείνη εκφράζεται κι αντιλαμβάνεται τα πράγματα είναι περισσότερο ρεαλιστικός (Ερμής στην Παρθένο) από τον δικό του (Ερμής στον Λέοντα). Η σύνοδος του Ερμή της με τον Πλούτωνα του καθιστά δύσκολη την επικοινωνία τους αρκετές φορές, με εκείνον να προσπαθεί να ελέγξει την σκέψη της μέσα από διάφορα λεκτικά ψυχολογικά παιχνίδια.

Η Αφροδίτη καλά τοποθετημένη μέσα στον 7ο οίκο του δείχνει πως είναι σε θέση να εργάζονται από κοινού ώστε να διατηρείται αρμονικό το κλίμα μεταξύ τους ενώ η δική του στον 3ο της οίκο ευνοεί συζητήσεις που γίνονται κάτω από το πρίσμα της ευγένειας και της λογικής. Το ανοιχτό τρίγωνο του Κρόνου, που σχηματίζεται με την σύνοδο Ερμή/Αφροδίτη της, δείχνει πως στις μεταξύ τους συζητήσεις εκείνη είναι περισσότερο διπλωματική κι ότι γενικά αποφεύγουν να αναλώνουν το χρόνο τους σε συζητήσεις που δεν είναι σοβαρές ή σημαντικές. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη του εκλύει τόση σεξουαλική ενέργεια που καθιστά σχεδόν αδύνατη την ερωτική απομάκρυνση του ενός από τον άλλο.

Η έλξη που παράγει η όψη αυτή δείχνει ένα αρκετά σεξουαλικά ενεργό ζευγάρι το οποίο εμφανίζει ζήλεια, ενίοτε και ανταγωνισμό ενώ το τρίγωνο του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη του δικαιολογεί την στήριξη και τις φροντίδες του προκειμένου να μείνει καθαρή από τις βλαβερές της συνήθειες. Η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα του μαρτυρά έντονη ερωτική χημεία μεταξύ τους, πιθανόν με βίαιες αποχρώσεις. Ο εμπλεκόμενος Ερμής της στην σύνοδο του Άρη/Πλούτωνα διεγείρει εγκεφαλικές λειτουργίες που εκφράζονται με το «μίλα μου βρώμικα». Μεταξύ τους υπάρχει γενικότερα υπάρχει γενναιοδωρία και αισιόδοξη στάση ζωής, τάση για μακρινά ταξίδια, οικονομική ευμάρεια, πληροφορίες, που δίνονται από το τέλειο τρίγωνο του Δία του με τον δικό της. Αστρολογικά, η σχέση τους έχει αντέξει στον χρόνο, (εκτός από το τρίγωνο που σχηματίζουν τα φώτα του με τον Κρόνο της) από το τρίγωνο του Κρόνου με την Αφροδίτη της και είναι εκείνο που βοηθά να ανταπεξέρχονται στις υποχρεώσεις τους αξιοπρεπώς, μιας και η διπλωματικότητα της σε συνάρτηση με την ωριμότητα του, δίνουν την δυνατότητα αυτή.

Tίνα Ζαχαριάδου

http://www.astrology.gr/component/k2/item/210-sunastriaki-analusi-gia-melani-gkrifith-kai-antonio-mpanteras

Δεν υπάρχουν σχόλια: