Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Το σύστημα του ανθρώπινου σχεδιασμού

Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδίου είναι μια καταπληκτική βάση γνώσης που στοχεύει στην αυτοπραγμάτωση.

Μπορεί να μετασχηματίσει τη ζωή σας με την αυτογνωσία σε ένα βαθιά προσωπικό επίπεδο, και να σας επιτρέψει το ταξίδι στον ίδιο τον πυρήνα αυτού που αληθινά είστε.


Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδίου βασίζεται στον πρακτικό πειραματισμό, και όσο περισσότερο πειραματίζεστε με τις πληροφορίες που σχετίζονται με σας ως Τύπο, ακολουθώντας την Στρατηγική σας και το Προφίλ σας, αναγνωρίζοντας τον βασικό σας χαρακτήρα θα δείτε ότι η αντίσταση που έχετε αντιμετωπίσει στη ζωή σας θα μειωθεί σιγά-σιγά έως ότου φτάσετε στο να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό, την αλήθεια σας με την οποία σας επροίκισε η ζωή…


Τί είναι το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδίου;


‘Έχετε ακούσει για την αστρολογία...

Ξέρετε πιθανώς το Ζώδιο σας και έχετε κάποια ιδέα για το ότι αυτό λέει κάτι για τον βασικό σας χαρακτήρα. Θα υπάρχουν πολλοί από σας που θα ξέρουν περισσότερα από απλώς αυτό. Θα υπάρχουν εκείνοι από σας που θα ξέρουν τον ωροσκόπο τους και ίσως ακόμη και το σε ποιό ζώδιο είναι η Σελήνη τους, παραδείγματος χάριν. Ίσως ξέρετε κάτι για τις διελεύσεις σας - την γνώση ότι η μετακίνηση των πλανητών κατά τη διάρκεια του χρόνου φέρνει ορισμένες ευκαιρίες και προκλήσεις στη ζωή σας.

Ξέροντας το πώς οι πλανήτες επηρεάζουν την ζωή σας, είναι κάτι που μπορεί να αποβεί χρήσιμο στην κατανόηση του εαυτού σας και της ζωής σας, σύμφωνα με αυτό το αρχαίο σύστημα.


Το σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδίου είναι σχετικά νέο, συγκριτικά. Ακριβώς όπως μπορείτε να κάνετε ένα αστρολογικό διάγραμμα που θα βασίζεται στην ημερομηνία, το χρόνο και τον τόπο της γέννησης σας, το σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδίου μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία για να παραγάγει ένα μοναδικό διάγραμμα για σας - αυτό που αποκαλούμε Σωματογράφημα.


Αυτό το μοναδικό και ισχυρό σύστημα της γνώσης αποτελεί μια σύνθεση της Αστρολογίας, του Ι Ching, της Kabbalah του συστήματος των Τσάκρας και της Γενετικής σας αποτύπωσής. Όχι μόνο σας λέει για την προσωπικότητά σας με μεγάλη λεπτομέρεια, αλλά επίσης σας επιτρέπει να εξετάσετε τα θεμελιώδη κίνητρα και τις τάσεις που διευθύνουν την ζωή σας από το ασυνείδητο μέρος σας, πτυχές που μπορεί να μην τις γνωρίζετε καν ακόμη.


Περιέχει πάρα πολύ συγκεκριμένη γνώση, σε πολύ προσωπικό επίπεδο, που μπορεί να γίνει γνωστή, στον κάθε ένα μοναδικά, για την υγεία , την προσωπική του ψυχολογία, τα ταλέντα του, τις ευπάθειές του και τα δώρα του.

Αυτό το σύστημα έχει μια πάρα πολύ πρακτική εφαρμογή που έχει δοκιμαστεί από χιλιάδες ανθρώπους σ όλο τον κόσμο για πολλά έτη. Εκείνοι που πειραματίζονται με τις πληροφορίες που παρέχει λένε ότι απλοποιεί τη ζωή και βοηθάει να αποκατασταθεί, η αίσθηση του σκοπού και της αξίας στη ζωής μας, που τόσο εύκολα μπορεί να ξεχαστεί στις πολυάσχολες, περίπλοκες ζωές που όλοι μας ζούμε στον εικοστό πρώτο αιώνα.


Γενετική

Έχει παρατηρηθεί από τους σύγχρονους ερευνητές επιστήμονες,

Προς έκπληξή τους, ότι το αρχαίο σύστημα του Ι Ching έχει μια άμεση σχέση με τη σύγχρονη γενετική. Αυτή η πτυχή της γνώσης του Ανθρώπινου Σχεδίου μας επιτρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι ως προς τον .. προσωπικό γενετικό σας τύπο τον προσωπικό, μοναδικό σας

Κώδικα, και όχι γενικευμένα σχόλια για το σπάσιμο του ανθρώπινου γενετικού τύπου, τα οποία ακούμε από τους επιστήμονες.

Αυτές οι πληροφορίες περιγράφουν εσάς, ως μοναδική ύπαρξη.


Εάν ρίξετε μια ματιά στο Σωματογράφημα σε αυτήν την σελίδα θα δείτε ότι υπάρχουν σε αυτό Εννέα κέντρα (τα τετράγωνα, τα τρίγωνα και το διαμάντι). Αυτά, μαζί με τις αριθμημένες πύλες που περιέχονται μέσα τους, αντιπροσωπεύουν το μυαλό σας, τα συναισθήματα σας, την καρδιά σας, και τη διαίσθησή σας, καθώς επίσης και τους ρυθμούς και τα σχέδια, τα οποία κυβερνούν τη ζωή σας.


Το ανθρώπινο σχέδιο είναι πρακτικό και λογικό.

Μπορεί να σας δώσει την προσωπική σας Στρατηγική, για να ζήσετε την ζωή σας αυθεντικά.


Τόσο συχνά ζούμε τυφλά, μπαίνουμε στις σχέσεις, τις εργασίες και ανοίγουμε νοικοκυριά χωρίς οποιαδήποτε πραγματική ιδέα για το ποιοι είμαστε - αν και όλοι νομίζουμε ότι το ξέρουμε αυτό. Έτσι δεν είναι;

Λοιπόν...ναι, ίσως έχουμε προσπαθήσει να εφαρμόσουμε το Γνώθι σ’ αυτόν, έχουμε αφιερώσει χρόνο και προσοχή στον τρόπο που αντιδρούμε στους γύρω μας, έχουμε παρατηρήσει τη συμπεριφορά μας και το πώς αισθανόμαστε σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Αλλά τίποτα από αυτά δεν αποκαλύπτει το σχεδιάγραμμά μας, καμία από αυτές τις εμπειρίες δεν εξηγεί τίποτα, μας δίνει απλά μόνο μια επιφανειακή εντύπωση για το ποιοι είμαστε.


Υπάρχει ένα απλό γεγονός, και αυτό είναι ότι κυβερνιόμαστε από τη χημεία μας, τα γονίδια διευθύνουν τις ζωές μας χωρίς καν να το ξέρουμε.


Σκεφτείτε την ισχυρότερη σεξουαλική χημεία που είχατε ποτέ με κάποιον άλλον:

Ήσαστε στον έλεγχο της ζωής σας έπειτα;

Η σχέση σας μαζί του σας οδήγησε σε μια ευτυχισμένη ζωή;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί απολαμβάνετε την συντροφιά μερικών ανθρώπων αλλά όχι κάποιων άλλων;

Γιατί στην συντροφιά μερικών καταλήγετε `κουρδισμένοι' και με άλλους απλά αισθάνεστε καλά";


Το σύστημα του Ανθρώπινου σχεδίου μπορεί να σας πει γιατί είστε με τους ανθρώπους που είστε μαζί. Μπορεί να σας πει τι έχετε επιδιώξει πάντα στη ζωή σας. Μπορεί ακόμη και να σας παρουσιάσει γιατί και με ποιο τρόπο έχετε 'χαθεί' κατά μήκος του δρόμου. Τόσο πολλοί από μας ζούμε μια ζωή που δεν είναι αυτή που θα είχαμε επιλέξει εάν γνωρίζαμε ποιοι είμαστε αληθινά από την αρχή.


Η αλήθεια είναι ότι έχουμε προσδιοριστεί αρχικά από τους γονείς μας, και στο παρόν συνεχίζουμε να προσδιοριζόμαστε από τους φίλους μας, τους συνεργάτες μας και από εκείνους γύρω από μας, τόσο πολύ που έχουμε χάσει την επαφή με τον αυθεντικό εαυτό μας.


Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδίου δεν έχει να κάνει με την επιβολή κάποιας ψεύτικης ιδέας επάνω μας, και δεν έχει να κάνει με την ..βελτίωση αυτού που είμαστε, αυτό μάλλον είναι ένα μυθικό εργαλείο για να μας επιτρέψει να αναγνωρίσουμε το ποιοι ήμασταν πάντα, από την αρχή..


Εμπιστεύσου τον εαυτό σου

Όταν ακούσετε μια ερμηνεία του χάρτη σας θ αναγνωρίσετε την αλήθεια της. Αυτή είναι η δύναμη αυτής της γνώσης - είναι αληθινό, θα το ελέγξετε εσείς οι ίδιοι... ακόμη και αυτοί που το διαβάζουν τώρα αυτό, και που είναι σκεπτικιστές .

Γιατί είμαι τόσο σίγουρος; Θυμάμαι ακόμα το πρώτο διάβασμα που είχα. Με αιφνιδίασε εντελώς. Ήταν μια αληθινή μου αντανάκλαση.

Τώρα έχω κάνει εκατοντάδες διαβάσματα για τόσους πολλούς μοναδικούς ανθρώπους και άκουσα τον καθέναν από αυτούς να με ευχαριστεί για την αποκάλυψη αυτών που ήξεραν βαθειά μέσα τους - αλλά κανένας τους δεν τα είχε δει ποτέ, τόσο ολοκληρωμένα πριν.

Το να έχεις έναν σαφή, ευθύ, τίμιο καθρέφτη μπροστά σου είναι μια εμπειρία που σου αλλάζει την ζωή. Αυτή η γνώση είναι λογική, είναι επαληθεύσιμη, είναι καθαρή, είναι πρακτική... είναι αλήθεια!!!


Η γνώση του σχεδιαγράμματός σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μια αυθεντική ζωή .


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, γιατί ζείτε μια τόσο πολυάσχολη, πολυάσχολη ζωή;

Γιατί υπάρχει τόση πολύ πίεση και ένταση;

Γιατί βιάζεστε τόσο πολύ παρ’ όλη την κακή υγεία που προέρχεται από έναν τέτοιο τρόπο ζωής;.

Βρίσκετε τον εαυτό σας να τρέχει στα πράγματα ή να αναγκάζεται από τις καταστάσεις επειδή δεν μπορείτε απλώς να πείτε όχι;

Αισθάνεστε συχνά ανεπαρκείς, φοβισμένοι, ή και απογοητευμένοι;

Έχετε τόσες πολλές συγκρούσεις στη ζωή σας που απλώς δεν φαίνεται δίκαιο ή σωστό;

... καλά υπάρχει μια εναλλακτική λύση!

Μάθετε το, η ζωή προορίζεται να είναι απολαύσιμη.

Υπάρχει τόσο πολλή ομορφιά γύρω μας, εάν μόνο είχαμε το χρόνο να την δούμε.


Μπορείτε να φανταστείτε το να μην αισθάνεστε απογοητευμένοι και θυμωμένοι;

Είστε έτοιμοι να αισθανθείτε άνετοι και χαλαρωμένοι μέσα σας;

Μπορείτε να αγκαλιάσετε πραγματικά το να αισθανθείτε εκπληρωμένοι στη ζωή σας;

Έχω δει το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδίου να επιφέρει έναν τέτοιο μετασχηματισμό. Σας ενδυναμώνει με τις συγκεκριμένες πληροφορίες που χρειάζεστε για την γενετική σας κατασκευή έτσι ώστε να μπορείτε να επανακτήσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για να ξέρετε πώς και πότε να ενεργήσετε, ποιες αποφάσεις θα λειτουργήσουν καλύτερα για σας, και τι είναι σημαντικότερο στη ζωή σας. Τόσες πολλές επίπονες καταστάσεις μπορούν να αποφευχθούν απλά με την γνώση της γενετικής μας κατασκευής και των σχεδίων που σας κάνουν να αντιδράτε ασυνείδητα μπαίνοντας σε καταστάσεις που ποτέ δεν ήταν για σας.


Αικατερινη Μαρκελου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δε μας λεει το αρθρο
που μπορουμε να κανουμε/δοκιμασουμε κατι τετοιο?
Αν καποιος δηλαδη ενδιαφερεται τι κανει,που παει?

Αστρική Αρμονία είπε...

http://www.humandesignhellas.com
Eίναι η ελληνική ιστοσελίδα του επίσημου διεθνούς οργανισμού.
Μπορείς να ξεκινήσεις από κει...
Νοιώθω ενθουσιασμένη, από αυτήν την ένδειξη ενδιαφέροντος,γιατί δίνεται η ευκαιρία και γι άλλους ανθρώπους να διαπιστώσουν την ΑΛΗΘΕΙΑ αυτού του Συστήματος, που είναι ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ!!!
Εύχομαι απολαυστική εξερεύνηση και προσωπικό πειραματισμό!!!
Θα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον Εαυτό Σου!!!
Εβίτα Ζαχαριάδου