Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Αφροδίτη τρίγωνο με Χείρωνα Ποσειδώνα

Μια αρκετά ευνοϊκή «συνάντηση» θα πραγματοποιηθεί την 1η και 2η ημέρα του Νοεμβρίου, μεταξύ της Αφροδίτης, του Χείρωνας και του Ποσειδώνια. Ο πλανήτης της αγάπης, του ερωτά και της οικονομικής ευμάρειας που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι και την 7η Νοεμβρίου, θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Χείρωνας, τον πλανητοειδή που σχετίζεται με τα τραύματα αλλά και την θεραπεία των τραυμάτων αυτών, κατά την διάρκεια της ζώνης μας. Το άλλο τρίγωνο γίνεται με τον πλανήτη Ποσειδώνια, τον πλανήτη που απαιτεί από εμάς να προσφέρουμε την αγάπη μας και την βοήθεια μας ανιδιοτελώς χαρίζοντας μας ρομαντικές και τρυφερές στιγμές.

Είναι δυο ημέρες κατά τις οποίες με μεγάλη ευκολία θα βγαίνουν τα συναισθήματα αγάπης από μέσα μας, όχι μόνο προς τον ερωτικό σύντροφο αλλά προς ολόκληρο τον κόσμο και κυρίως σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά την ανάγκη μας. Οι επισκέψεις σε νοσοκομεία, σε οίκους ευγηρίας αλλά και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις θα έχουν την τιμητική τους. Οι «πληγωμένες καρδιές» θα έχουν την ευκαιρία να θεραπεύσουν τα τραύματα τους αρκεί να έχουν ήδη κατανοήσει την προέλευση των τραυμάτων αυτών, ενώ στην αντίθετη περίπτωση δεν θα είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θα συμβάλουν στην θεραπεία κοντινών τους προσώπων σε επίπεδο σωματικό η ψυχικό.

Το βέβαιο είναι πως η ατμόσφαιρα θα αποπνέει ένα αέρα μυστικιστικό και όσοι από εσάς ασχολείστε με τον εσωτερισμό, την μεταφυσική, την ψυχανάλυση και την αυτογνωσία θα έχετε την δυνατότητα να κατανοήσετε πράγματα που πιθανόν άλλες εποχές να δυσκολευόσασταν. Οι τάσεις απομόνωσης θα δώσουν την ευκαιρία σε όσους έχουν καλλιτεχνικές τάσεις να μεγαλουργήσουν. Η διαίσθηση και φαντασία θα είναι ιδιαιτέρα ανεπτυγμένες γη αυτό βασιστείτε στο ένστικτο σας. Παρόλα αυτά επειδή ο Ποσειδωνας είναι εκεινος ο οποιος μπορει πολύ ευκολα να δημιουργησει αυταπατες ας ειμαστε λιγο επιφυλακτικοι κυριως ως προς τα κίνητρα εκείνων που μας πλησιαζουν.

Από οικονομικής πλευρας πιθανόν να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να δοθούν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ χρήματα μπορούν να έρθουν από  Ποσειδωνιες πηγές, όπως είναι για παράδειγμα η θάλασσα, οι φαρμακευτικές εταιρίες κτλ.. Για να δείτε ο καθένας ξεχωριστά ποιοι θα είναι οι τομείς που θα επηρεαστούν άμεσα, κοιτάξετε στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, σε ποιον οίκο πέφτει η Αφροδίτη, (από διέλευση πάντα) Αν για παράδειγμα η Αφροδίτη η διελαύνουσα πέφτει στον γενέθλιο 5ο οίκο σας, αυτομάτως καταλαβαίνουμε πως οι τομείς εκείνοι οι οποίοι θα επηρεαστούν θα είναι τα ερωτικά, όλα όσα αφορούν τα παιδιά, οι επενδύσεις η τα τυχερά παιχνίδια και φυσικά τα καλλιτεχνικά.

Πάντως ακόμη και αν πέφτει σε ένα οίκο που δεν σχετίζεται με τα ερωτικά, όπως είναι ο 3ος πχ. να γνωρίζετε πως εφ όσον η Αφροδίτη σχετίζεται με τον ερωτά και με γνώμονα πως βρίσκεται στον Ζυγό, στο ζώδιο των σχέσεων κάτι σχετικό με χρήματα, ερωτικές και κοινωνικές σχέσεις θα παίξει σημαντικό ρόλο εκείνες τις δυο ημέρες.

Τίνα Ζαχαριάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: