Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Οι εκλογές της 4ης Οκτώβρη 09

blockquote
Οι εκλογές της 4ης Οκτώβρη ΄09

με εργαλεία κυρίως Κοσμοβιολογίας


Οι εκλογές αυτές θα είναι αλλιώτικες απ’ όλες τις άλλες, σ’ αυτό συμφωνούν όλοι σχεδόν οι πολιτικοί αναλυτές. Ας δούμε, λοιπόν, την ιδιαιτερότητα αυτών των εκλογών, τι είναι αυτό το ιδιαίτερο που φαίνεται να έχουν, με τα εργαλεία της Αστρολογίας και ειδικά με τα εργαλεία της Κοσμοβιολογίας, που εξετάζει κυρίως τις πλανητικές επιρροές όπως αυτές εκφράζονται από τα μεσοδιαστήματα και τους πλανητικούς άξονες.

1. Τη μέρα των εκλογών έχουμε Πανσέληνο, κάτι που από μόνο του δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική στην ημέρα, μιας και οι Πανσέληνοι και οι Νέες Σελήνες θεωρούνται μέρες με ιδιαίτερη ενεργειακή φόρτιση. Η Πανσέληνος αυτή αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον αν πάρουμε υπόψη πως γίνεται σε άξονα που συνδέεται με «πολεμική» κάθε μορφής, του άξονα Κριού-Ζυγού. Συγκεκριμένα γίνεται στην 11ο Κριού-Ζυγού και την ίδια μέρα ο άξονας του πολέμου (Άρης/Πλούτωνας) βρίσκεται στις 12ο, ακριβώς πάνω στην Πανσέληνο, κάτι που, κατά τον R. Ebertin δείχνει «βίαιες ενέργειες, σοκ, διαταραχή».

Όμως, με αντισκιά και κόντρα-αντισκιά η Πανσέληνος (αντίθεση Ήλιου/ Σελήνης) βρίσκεται στις 19ο Ιχθύων/ Παρθένου, πάνω στους Δεσμούς της Σελήνης της Ελλάδας, κάτι που επιβεβαιώνει τον «καρμικό» για την πορεία της χώρας χαρακτήρα αυτών των εκλογών. «Συμπτωματικά» εκεί είναι και ο Ήλιος της Ν.Δ. (η Ν.Δ. ιδρύθηκε 4.10.74) αλλά και ο Ερμής του Πρωθυπουργού, άρα όλη η δυναμική της Πανσελήνου επηρεάζει και τη Ν.Δ. και τον Πρωθυπουργό (έχει Ερμή στο σημείο της Πανσελήνου αλλά και Άρη, με αντισκιά, και το δηλητηριώδες μεσοδιάστημα Κρόνου/ Πλούτωνα) αλλά και την ίδια τη χώρα.



Συγκεκριμένα υπάρχει η εξής εξίσωση:

Πανσέληνος (Ήλιος/ Σελήνη) =11ο Ζυγού = Β. Δεσμός Ελλάδας = Άρης/ Πλούτωνας ημέρας = Ερμής Καραμανλή = Κρόνος/ Πλούτωνας

Καραμανλή. Εξαιρετικά δυνατή η δυναμική που δείχνει τουλάχιστον, «σεισμό» στο χώρο του κυβερνώντος κόμματος.

2) Όμως την ίδια μέρα με την Πανσέληνο δεν εμπλέκεται μόνο ο άξονας Άρη/ Πλούτωνα, εμπλέκεται και ο άξονας Άρη/ Κρόνου που βρίσκεται στις 26ο Λέοντος και ενεργοποιεί με όψεις 45ο και 135ο την Πανσέληνο (ως γνωστόν, τα μεσοδιαστήματα ενεργοποιούνται μόνον με «σκληρές» όψεις) κάτι που δείχνει καταστάσεις φθοράς, «τελειώματος» και «δύσκολη γέννα», για να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του R. Ebertin.

Έχουμε δηλαδή την εμπλοκή της Πανσελήνου με τον άξονα της βίας και τον άξονα του θανάτου. Όμως η Πανσέληνος εμπλέκεται και με έναν άλλο δυνατό άξονα, τον άξονα Κρόνου / Β. Δεσμού άξονα του χωρισμού και των δυσκολιών στις σχέσεις, που είναι στις 27ο Σκορπιού και με τον οποίο η Πανσέληνος κάνει τις ίδιες σκληρές όψεις που παραπάνω αναφέραμε. Έχουμε, δηλαδή την εξής δενδρική κατανομή

και (Ήλιος – Σελήνη)

Άρη / Κρόνο

Άρη/ Πλούτωνα

Και

Ήλιο Ν.Δ.

Ερμή Καραμανλή

Β. Δεσμό Ελλάδας (με αντισκιά)

Κρόνο / Πλούτωνα Καραμανλή

3) Ας δούμε, όμως, και το αστρολογικό hot point της ημέρας, το ιδιομοιρίες τριγώνου και εξαγώνου που μπορεί να κάνουν τους ημιμαθείς της Αστρολογίας (και η ημιμάθεια ως γνωστόν, είναι χειρότερη από την αμάθεια) να βλέπουν τη μέρα της Πανσελήνου ακόμη και καλή. Πράγματι ο Άρης στις 23ο Καρκίνου (Προσοχή! Πτωτικός) κάνει εξάγωνο με τον Ερμή στις 23ο Παρθένου (πολύ ισχυρός) και με τον Ουρανό τρίγωνο (23ο Ιχθύων, πάνω στο «αστέρι της θλίψης», τον απλανή Markab). Βέβαια, ο ίδιος Ερμής έχει ακριβέστατη χιαστή όψη 150ο με τον Ποσειδώνα (23ο Υδροχόου) και ο Άρης την ίδια όψη με τον ίδιο πλανήτη, έχουμε δηλαδή ένα Yod Άρη/ Ερμή/Ποσειδώνα, με τον Ποσειδώνα να είναι στην κορυφή του Yod και να εμπλέκεται ακριβέστατα στο μεσοδιάστημα Άρη/ Ερμή (23ο Λέοντα) και Άρη/ Ουρανού (23ο Ταύρου), δίνονται άλλη δυναμική στα - εξασθενημένα έτσι κι αλλιώς - τρίγωνα και εξάγωνα. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα με Άρη/Ερμή δείχνει «απελπισμένα σχέδια, ύπουλη συμπεριφορά, υπόσκαψη της θέσης κάποιου, φασαρίες, διακοπή υποσχέσεων» και η εμπλοκή του ίδιου πλανήτη με Άρη/ Ουρανού δείχνει «παραλήρημα, εξασθένηση, θυμό, δολιότητα». Υπόψη πως ο Ποσειδώνας από το σημείο που βρίσκεται ενεργοποιεί και Δία/ Πλούτωνα της Ελλάδας, κάτι που δείχνει «γενική απογοήτευση, ζημιά».

4) Ο άξονας Κρόνου/ Πλούτωνα που συνδέεται με «κατάλυση εξουσίας» τη μέρα των εκλογών είναι στις 14ο Σκορπιού, ενεργοποιώντας με απόλυτη ακρίβεια την αντίθεση Ήλιου/ Κρόνου της Ελλάδας (14ο Υδροχόου - Λέοντα) αλλά και τον προχωρημένο Ήλιο της Ν.Δ. και του Πρωθυπουργού που στις 14ο Σκορπιού.

5) Φυσικά τη μέρα των εκλογών ο Ερμής βρίσκεται σε ακριβέστατη αντίθεση με τον Ουρανό, σχεδόν πάνω στον Ήλιο του Πρωθυπουργού και σε τετράγωνο με τη Σελήνη της Ελλάδας αλλά και αντίθεση με την Αφροδίτη της. Υπόψη πως Ερμής/ Ουρανός σε δύσκολες όψεις συνδέονται με αναταραχή, έξαψη, υπερδιέγερση, αναστάτωση και η εμπλοκή του (με αντισκιά) με τον Πλούτωνα της Ελλάδας είναι ένδειξη για «υπερεθισμένα ή υπερφορτωμένα νεύρα». Μέρα μεγάλης έντασης φαίνεται να είναι η μέρα των εκλογών, δύσκολη πολύ για το κυβερνών κόμμα αλλά και για τον ίδιο τον πρόεδρό του.

6) Την ίδια μέρα η Αφροδίτη, πτωτική κι αυτή, στις 18ο Παρθένου με κόντρα-αντισκιά εμπλέκεται με την Πανσέληνο και όλη τη δυναμική της, που αναλύσαμε και, βέβαια, είναι πάνω στο κάρμα της Ελλάδας.

7) Πάντως, για όσους χρησιμοποιούν τους υποθετικούς πλανήτες της Uranian Σχολής του Αμβούργου, ας πάρουν υπόψη πως ο Admetus βρίσκεται στις 26ο Ταύρου, απέναντι από τον ωροσκόπο και τον Κρόνο του πρωθυπουργού, του ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Κρόνου/ Πλούτωνα που έχει και, φυσικά, έχει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που είναι στις 23ο Υδροχόου, καθώς και το μεσοδιάστημα Ερμή/ Άρη και Ερμή / Ουρανού, κάτι που δείχνει «σκέψεις, απόψεις, λόγια, γραπτά για καινούργιες μορφές ύπαρξης», «αλλαγή των υπαρχόντων μορφών ύπαρξης», «μεταβολή των μορφών ύπαρξης» όπως κατά λέξη γράφει ο Alf Witte αναλύοντας αυτή τη δυναμική («Regelwerk für Planetenbilder», σελ. 314, έκδοση 1959, Hamburg, Witteverlag), κάτι που επιβεβαιώνει πως οι εκλογές φαίνεται ν’ ανοίγουν νέα σελίδα στην ιστορία της χώρας και πως το τοπίο της μεταπολίτευσης αποδομείται (μην ξεχνάμε πως η ολική ηλιακή έκλειψη του Ιούνη έγινε πάνω στον Ήλιο της μεταπολίτευσης). (Ως «μορφή ύπαρξης» μεταφράζουμε το Daseins form).

Αυτά, λοιπόν, εν συντομία αλλά και περιεκτικά τα αστρολογικά στοιχεία της 4/10/2009. Δύσκολη μέρα για το κυβερνών κόμμα, δε φαίνεται όμως και αυτοδυναμία για το ΠΑ.ΣΟ.Κ., τουλάχιστον άνετη· θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε γιατί, παραθέτοντας του κ. Παπανδρέου.







Ο Ποσειδώνας κάνει ακριβέστατο τρίγωνο στην Αφροδίτη και τον Ήλιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., συγχρόνως όμως ο Ουρανός ακριβέστατο... τετράγωνο (Αφροδίτη, Ήλιος του Παπανδρέου 23ο και 25ο Διδύμων αντίστοιχα). Επίσης ο Ουρανός τετραγωνίζει τον ωροσκόπο και το M/C του (23ο Διδύμων, το M/C, 23ο Παρθένου ο Asc). Ο Ερμής του (4ο Καρκίνου) θα εμπλακεί στη δυναμική Κρόνου/ Πλούτωνα το 2010 (γι’αυτό η χρονιά αυτή θα είναι πολύ καθοριστική για τον Γ. Παπανδρέου) και τώρα, με αντισκιά, είναι στη δυναμική Κρόνου/ Ουρανού.

Πανίσχυρος ο Άρης του στις 1ο Σκορπιού δέχεται το εξάγωνο του Πλούτωνα. Στο προχωρημένο, επίσης, ωροσκόπιο (secondary) ο Ήλιος ετοιμάζεται να πέσει στον προχωρημένο Πλούτωνα και τον προχωρημένο Νότιο Δεσμό, σημάδι όχι και τόσο εύκολο, κάτι που ενισχύει την πεποίθησή μας πως το 2010 θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο γι’αυτόν, είτε είναι είτε όχι στην πρωθυπουργία. Ο Ποσειδώνας πάλι - ο διελαύνων - βρίσκεται πάνω στο Β. Δεσμό του, ένδειξη για απογοήτευση και ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα του. Δίνουμε έναν πίνακα που δείχνει τις ισχυρές θετικές και ισχυρές αρνητικές πλανητικές επιρροές στο ωροσκόπιο του Γ. Παπανδρέου από διέλευση και πρόοδο για να φανεί πιο καθαρά η θέση μας πως ναι, θα είναι πιθανότατα ο νικητής των εκλογών, η αυτοδυναμία όμως... παίζεται και, αν υπάρξει, θα είναι προβληματική.

Ήλιος 25ο Διδύμων, τρίγωνο από Ποσειδώνα
Αφροδίτη 23ο Διδύμων, τρίγωνο από Ποσειδώνα
Ερμής 4ο Καρκίνου, έχει πάνω του το προχωρημένο Μεσοδιάστημα Ήλιου/ Δία, που δηλώνει φυσική και υλική αφθονία, άρα μεγάλη επιτυχία.
Σελήνη 19ο Κριού, εξάγωνο από Δία.
Άρης 1ο Σκορπιού, εξάγωνο από Πλούτωνα.
Γενέθλιο μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού (ξαφνική τύχη) 12ο Διδύμων, ενεργοποιήθηκε από την Πανσέληνο του Σεπτέμβρη (12ο Ιχθύων) τη μέρα της προκήρυξης των εκλογών.
Αυτά για τα ευνοϊκά, ας δούμε τώρα και τα δύσκολα σημεία στο ωροσκόπιο του Γ. Παπανδρέου.

Ήλιος 25ο Διδύμων, τετράγωνο από Κρόνο, Ουρανό.
Αφροδίτη 23ο Διδύμων, τετράγωνο από Ουρανό.
Ερμής 4ο Καρκίνου, με αντισκιά στο μεσοδιάστημα Κρόνου/ Ουρανού, που δείχνει ξαφνικό περιορισμό και δυσάρεστη ξαφνική ένταση.
Προχωρημένη Σελήνη 26ο Ταύρου, στον απλανή Algol, σύνοδο με Admetus, τετράγωνο με Ποσειδώνα.
Προχωρημένος Ήλιος συγκλίνει σε τετράγωνο με προχωρημένο Άρη, σύνοδο προχωρημένο Πλούτωνα και Ν. Δεσμό.
Προχωρημένος Άρης στις 21ο Σκορπιού, τετράγωνο με Ποσειδώνα και Χείρωνα διελαύνοντες.
Προχωρημένο μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου στις 1ο Σκορπιού, πάνω στο γενέθλιο Άρη.
Αυτά για τις 4.10.2009, μέρα που φαίνεται πως θα «σφραγίσει» το εγγύς- τουλάχιστον – μέλλον της χώρας μας.



ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΪΖΗΣ

Διδάκτωρ Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Συγγραφέας

1ος χαρτης ειναι της Ελλαδος
2ος χαρτης ειναι οι πλανητικες θεσεις στις 4 του οκτωβρη
3ος χαρτης ειναι ο γενεθλιος του κ Παπανδρεου κ ο
4ος ειναι το προχωρημενο του κ. Παπανδρεου

3 σχόλια:

Αστρική Αρμονία είπε...

"Προβλεψεις Σεπτεμβριου"
1 Σχόλιο - Εμφάνιση αρχικής ανάρτησης


Ο/Η John Bardopoulos είπε...
πάντα, ότι κείμενο και να βγάλει ο αγαπητός μου Χρήστος είναι και μια σχολή για όλους, Ενα πολύ καλό μάθημα, γι αυτό και πάντα τον εκτιμάω!

19 Σεπτέμβριος 2009 2:38 μμ

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καλημέρα κορίτσια.
Πραγματικά σε αστρολογικό επίπεδο ίσως είναι και από τις πιο ενδιαφέρουσες εκλογές, μαζί με αυτές του 81'.
Αναρωτιέμαι πράγματι αν ο Καραμανλής συμβουλεύτηκε αστρολόγο, γιατί αν το έκανε, ο αστρολόγος θα ήταν ψήφιζε σίγουρα ΠΑΣΟΚ!

Ανώνυμος είπε...

http://mariatweety.blogspot.com

ENA A3IOLOGO BLOG ENOS KORITSIOU 24ETWN

SAS EUXARISTOUME